Jídelní lístek
ANTIPASTI
Burrata (rajčata, kváskový chléb, bazalka) | 195 Kč |
Carne cruda (tatarák, lanýž, vaječný žloutek, Parmigiano) | 225 Kč |
Calamari (kalamáry, aioli z medvědího česneku, citron) | 245 Kč |
Pastrami (Stone Bass, citron, fenyklový pyl) | 295 Kč |
PRIMI
Gazpacho (rajčata, okurka, olivový olej) | 150 Kč |
Spaghetti (Carbonara, guanciale, Parmigiano, Pecorino) | 250 Kč |
Tagliatelle (králíčí ragú, Parmigiano, šalvěj) | 280 Kč |
Risotto (rýže Carnaroli, šafrán, Portobello, Parmigiano) | 280 Kč |
Linguine (škeble, citrón, petržel) | 295 Kč |
Gnocchi (hovězí maso, lanýž, pošírované vejce) | 295 Kč |
Rigatoni (bottarga, pistácie, citrón) | 295 Kč |
SECONDI
Filetto (vepřová panenka, kadeřávek, Beluga čočka, káva) | 380 Kč |
Lombetto (Hanger steak, Hasselback brambora, šalotka, gremolata) | 440 Kč |
Gamberi (krevety, chřest, konfitované brambory, foie-grass) | 440 Kč |
Rana pescatrice (mořský ďas, ciambotta, máslo z červené papriky) | 480 Kč |
DESSERT
Ricotta (ricottová pěna, rebarbora, mandle) | 150 Kč |
Panna cotta (vanilka, jahody, listové těsto) | 150 Kč |
Tiramisu (mascarpone, Marsala, piškoty, espresso) | 150 Kč |