Jídelní lístek
Polévka a předkrmy
Krémová polévka z černého kořene s telecím ragú a smaženou petrželí | 95 Kč |
Tatarák z telecí svíčkové s černým lanýžem, šalotkou a opečenou bruschettou | 245 Kč |
Míchaný salát se sýrem burrata, rajčaty a karamelizovanými vlašskými ořechy | 198 Kč |
Carpaccio ze žlutoploutvého tuňáka s okurkou, sezamem a mátovo-koriandrovým dresinkem | 245 Kč |
Smažené kalamáří chapadlo s fenyklovým salátkem a aioli omáčkou | 215 Kč |
Vitello tonnato z telecí kýty s tuňákovým dresinkem | 225 Kč |
Těstoviny
Spaghetti all‘Amatriciana | 175 Kč / 245 Kč |
Gnocchi se salsicciou, rukolou a sušenými rajčaty | 195 Kč / 275 Kč |
Riccotové cannelloni plněné červenou řepou s černou kapustou a máslovou omáčkou se šalvějí | 265 Kč |
Risotto s krevetami, divokou brokolicí a sušenými rajčaty | 295 Kč |
Hlavní chody
Chilský mořský vlk pečený v papillotě se zeleninou a bylinkami | 365 Kč |
Supreme z kukuřičného kuřete s karotkovým pyré, gratinovaným artyčokem a tymiánovou omáčkou | 345 Kč |
Grilovaná chobotnice s risottem ze sardské fregoly s pikantním salámem Spianata a omáčkou z červeného vína | 100g/395 Kč 150g/585 Kč |
Telecí svíčková s foie gras, bramborovou kaší, baby špenátem a lanýžovou omáčkou | 495 Kč |
Seafood plate s pečenými bramborami, zeleninou a rukolovým salátem | 790 Kč |
Přílohy
Rukolový salát s cherry rajčaty, medový dresing | 95 Kč |
Pečené brambory | 79 Kč |
Pečená zelenina | 125 Kč |